Framtiden är vår

Rengöring i 3 steg

Som standard har våra filterenheter för daglig städning 3-stegsfiltrering. Det är det enda sättet att erhålla ultrarent vatten på. Filterenheten IXACON3 i standardutförande  räcker för dom flesta städområden med arbetsmetoden avtorkning och moppning. Den filtrerar vattnet i flera steg. Den praktiska tillämpningen är enkel: städpersonalen fyller sina sprayflaskor eller behållare för förpreparerade moppar direkt från filterenheten. Det filtrerade vattnet har heller inget bäst före datum så länge det inte blir kontaminerat med  smuts.

I byggnader där många människor vistas eller besöker kan nedsmutsningen bli något tyngre t.ex. skolor, buss- och tågstationer, sjukhus mm. Där rekommenderar vi IXACON3.

Med sina förlängda sidofilter garanterar IXACON3 ännu robustare filtrering.

Miljön i fokus

För det första måste vi påpeka att ingen komponent i våra filter klassas som miljöfarligt avfall. För det andra så arbetar vi med ett retursystem vilket innebär att serviceteknikern, när han har varit hos dig, skickar dina uttjänta filter till vår egen anläggning där vi renar och i vissa fall regenerar dem så att de kan återanvändas hos annan kund. En av filterpatronerna kan inte återanvändas och den deponerar vi på återvinningscentral.
Samtliga komponenter som vi använder är certifierade enligt följande; Water Regulation Advisory Scheme, CE-märkning inom EU, The Drinking Water Inspectorate, US Food and Drug Administration och National Sanitation Foundation.

Beställ din IXACON idag!

Du hyr filterenheten av oss. Normal hyresperiod är 36 månader. Under hyresperioden ingår komplett service och underhåll. När vi har fått in en beställning från dig kommer vi ut och installerar filterenheten. Därefter utför vi regelbundna filterbyten så att din Zero 3 alltid producerar ultrarent vatten. Uttjänta filter tar vi alltid med oss och därför slängs det ingenting hos dig. Läs mer om avfallshantering längre ner.

Beställ